•  

Kyyhky - Ammattilaisen tiedotejakelu netissä

Käyttäjäryhmät

Pienet ja keskisuuret

Pienet ja keskisuuret organisaatiot

Ensimmäisen tiedotteen lähettäminen on muutaman minuutin päässä. Seuraa Kyyhkyn rekisteröitymisohjeita, aktivoi käyttäjätunnuksesi ja kirjaudu palveluun. Tiedotteen luomiseen ei vaadita teknistä osaamista. Kyyhky ohjaa tiedotteen rakentamisessa vaihe vaiheelta.

Hallitse jakelulistoja

Suuret organisaatiot

Kyyhkyä käyttää sulavasti myös organisaatio, jossa vastuu viestinnästä on jaettu useamman henkilön kesken. Kyyhkyssä on monipuolinen käyttäjähallinta, raportointi sekä omien jakelulistojen hallinta. Käyttäjähallinnan kautta lisäät asiakastiliisi uusia käyttäjiä ja raportoinnin avulla varmistut tiedotteen läpimenosta. Omien jakelulistojen kautta välität tiedotteet vaikkapa yrityksesi johtoryhmälle.

Viestintätoimistot

Viestintätoimistot

Kyyhkyn suunnittelussa on erityisellä tavalla huomioitu viestintätoimistojen tarpeet. Tiedotteita on mahdollista lähettää useiden lähetysprofiilien kautta. Lähetysprofiililen avulla erotat omat asiakkaasi toisistaan. Kyyhkyn ainutlaatuisessa käyttäjähallinnassa saman käyttäjätilin voi liittää useaan asiakastiliin. Näin samalla käyttäjällä on pääsy sekä omaan että asiakasorganisaation tiedotelähetykseen.

   

Keskeiset ominaisuudet

Luo tiedotteita

Luo ja lähetä lehdistötiedotteita

Kyyhky-tiedotepalvelulla luot ja lähetät lehdistötiedotteen muutamassa minuutissa. Tiedote lähtee halutessasi ajastetusti. Voit valita vastaanottajasi satojen medioiden joukosta tai käyttää Kyyhkyn valmiita jakeluita. Voit myös toistaa aiemman jakelusi tai liittää lähetykseen omia osoitteitasi. Kyyhky on monipuolinen, mutta silti helppo käyttää ja nopea omaksua.

Hallitse jakelulistoja

Hallitse jakelulistoja

Jokaisesta lähetyksestäsi tallentuu automaattisesti jakelulista tulevia lähetyksiä varten. Tämä tekee Kyyhkyn käytöstä jouhevaa. Automaattisten listojen lisäksi Kyyhky tarjoaa mahdollisuuden luoda listoja omista sähköpostiosoitteistasi.

Raportointi

Raportointi ja seuranta

Tiedotteiden välittämisestä vastaa Kyyhkyn lähetyspalvelin. Lähetyspalvelin on optimoitu sähköpostiviestien lähettämiseen ja seurantaan. Lähetyspalvelin tarjoaa käyttöösi reaaliaikaisen tilannekatsauksen tiedotteen etenemisestä. Kun tiedote on toimitettu jokaiseen jakeluosoitteeseen, saat sähköpostiisi vielä yhteenvedon lähetyksestä.

 

Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Kyyhky ei unohda vanhoja, keskeneräisiä tai vasta lähdössä olevia tiedotteita. Kaikki nämä löytyvät Kyyhkyn tiedotearkistosta. Arkistosta on helppo poimia tarkasteluun haluttu tiedote ja lähettää se uudelleen sellaisenaan tai muokattuna.

 

Hallitse palvelua

Hallitse palvelua

Kyyhky on suunniteltu laajenemaan tarpeidesi mukaan. Tämän mahdollistavat monipuolinen käyttäjähallinta, lähetysprofiilit sekä Kutsu käyttäjä -toiminto. Palvelun hallinnan kautta voit myös estää tiedotteiden välittämisen tiettyihin medioihin tai piilottaa medioita ja näin estää niiden valikoitumisen mukaan jakeluihin.