•  

Rekisteröityminen

Luo asiakastilisi tässä.

 
Asiakkuus
On demand -asiakkaana maksat jakelun laajuuden mukaisesti. Sopimusasiakkaana voit käyttää palvelua rajoituksetta sopimuskauden ajan.

Käyttäjätunnus ja salasana
Käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan palveluun kirjautumiseen. Valitse salasana, joka ei ole muussa käytössä, esimerkiksi sähköpostin salasanana.
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä ja sen olisi hyvä sisältää kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Ethän käytä samaa salasanaa muissa palveluissa (esim. sähköpostissasi).
Käyttäjän tiedot
 

Yhteystiedot

Käytä mielellään työosoitetta ja varmista, että antamasi osoite on kirjoitettu oikein ja että sinulla on mahdollisuus lukea sähköpostilaatikkoa. Osoitetta käytetään mm. jos joudut tilaamaan palveluun uuden salasanan.
Organisaation tiedot
 

Yhteystiedot

 

Postiosoite

 

Laskutus

 
Lisätiedot
 

Lue käyttöehdot

Rekisteröityneet asiakkaat

Kirjaudu sisään:

Rekisteröityminen

Käyttääksesi Kyyhkyä, tulee sinun rekisteröityä palveluun. Rekisteröityessäsi sinulle luodaan asiakastili edustamasi organisaation nimiin sekä henkilökohtainen käyttäjätili. Voit myöhemmin lisätä asiakastiliin myös muita käyttäjiä.

Hinnat ja asiakkuus

Valitsemasi asiakkuus vaikuttaa siihen maksatko palvelusta käytön mukaan vai kiinteän vuosimaksun. On demand -asiakkaana maksat jokaisesta tiedotteen vastaanottajasta. Sopimusasiakas maksaa vuosimaksun palvelun käytöstä. Vuosimaksu pitää sisällään rajoittamattoman määrän tiedotejakeluita ja vastaanottajia.

Sopimusasiakkuuden hyväksyntään ja sopimuksen luontiin tulee varata aikaa ainakin yksi arkipäivä. Siihen asti voit lähettää tiedotteita tavallisen asiakkaan hinnoittelun mukaisesti. Kun sopimus astuu voimaan, hyvitetään maksut asiakastililtäsi.

Tutustu Kyyhkyn hinnastoon

Lähetä